ИНФОРМАЦИИ ЗА ИСПОРАКА

Испораката на нарачките се врши до секое населено место во Република С. Македонија. Доставата на нарачаниот производ се врши во рок од 3-5 дена од нарачката, секој работен ден освен недела и во денови кои се прогласени за неработни (државни и верски празници). Доставата е до Вашата домашна адреса и чини 120 денари, за нарачки над 1000 денари истата е бесплатна.