Имате некои прашања, Ние сме тука да ви помогнеме

Урбани ранци и модни додатоци, дизајнирани во Германија, произведени во Македонија од висококвалитетни материјали со европски сертификат!
  • +389 32 389 509
  • Вељко Влаховиќ 14, 2000 Штип, Република Северна Македонија
  • info@junepro.com
  • timworkbags
  • Матичен бр. 6763294
  • Даночен бр. 4029012511097