Limited Edition Bags & Daypacks

Доколку сакате да носите производ кој само вие би го имале, изберете уникатна ташна или ранец од нашата понуда на Limited Edition Bags & Daypacks!

За изработка на овие уникатни производи се користени квалитетни материјали и репроматеријали набавени од Германија, Шпанија, Полска, Белгија, Турција…

Дизајнирани во Хамбург, изработени во нашата производствена фабрика во Штип.

Детали и информации за одржување:

Се препорачува рачно перење со млака вода и сапун.

290ден2,090ден

Избриши